2023 November 15.

JAM Business Days'23

2023. November 15.

A korábbi rendezvényünkön mintegy 200 résztvevő két csodálatos üzleti és informatikai vitanapon vehetett részt. Kiemelkedő előadók beszéltek a legjobb gyakorlatokról, amelyekből ötleteket meríthetett a hallgatóság. Ennek hatására úgy döntöttünk, hogy nem várunk egy évet a következő rendezvényig, hanem mihamarabb visszahívjuk a résztvevőket egy újabb találkozóra, így lehetőségünk lesz tovább folytatni a megkezdett eszmecseréket.

Nézze meg a májusi konferencián készült képeket és videót!

Köszönjük a részvételt!!!

értékelem a konferenciát - kitöltöm a kérdőívet! 

Mi az a JAM Business Days?

Beszélgessen az Önéhez hasonló nagyvállalatok vezetőivel és szakértőkkel, fedezze fel, hogy a jelenlegi és a jövőbeli technológiák hogyan mozdíthatják elő az Ön vállalkozását.

  • Vegyen részt
  • Tanuljon
  • Témák
Annak ellenére, hogy világszintű felfordulást okoz a geopolitikai helyzet, a növekvő energiaszükséglet és árak, az ellátási láncok kihívásai és a klímaváltozással való szembenézés, a vállalatok és a kormányok vezetőinek továbbra is biztosítani kell az üzleti eredményeket. A folyamatos innováció és a piac irányítása elengedhetetlen, kevesebből is többet kell elérniük. A rendezvényen magyar nagyvállalatok valós példáin keresztük mutatjuk be, hogyan kezelték a kihívásokat és győzték le az akadályokat, hogyan értek el üzleti sikereket IBM üzleti partnerek által és IBM technológiával megvalósított megoldások segítségével.
A főelőadóink megosztják meglátásaikat és tapasztalataikat arról, hogy hogyan sikerült innoválni és növekedést elérni, miközben korlátozott erőforrásokkal és szűkös költségvetéssel kellett szembenézniük. Önnek lehetősége lesz arra is, hogy megismerje a piaci trendeket az elemzők előadásaiból, személyesen találkozzon és eszmét cseréljen projektgazdákkal, szakértőkkel és más vállalatok vezetőível. Ez a lényegretörő és magával ragadó esemény segít Önnek abban, hogy ötletekkel és perspektívákkal újabb szintre emelje az Ön által képviselt vállalatot. Már nagyon várjuk, hogy ott találkozzunk!
Adat és MI - Egy új korszak küszöbén állunk, ahol az adat már nem csak passzív információ, hanem az értékes előrejelzések és döntések forrása. A nagy adatmennyiség elemzése és az ebből fakadó információk megértése az üzleti világban és az orvostudományban is forradalmi változásokat hoz. Ugyanakkor a mesterséges intelligencia alkalmazása - a gépi tanulás és az autonóm rendszerek fejlődése által - olyan új lehetőségeket teremt, melyek korábban csak a sci-fi filmek világában léteztek. Azonban ennek az új technológiai forradalomnak is megvannak a maga kihívásai. Az adatvédelem, az etikai aggályok és a társadalmi egyenlőtlenségek kérdései új dimenziókat nyitnak az adat és az AI alkalmazásában. Megfelelő szabályozási keretek és etikai irányelvek kidolgozása létfontosságú a technológia fenntartható és felelős fejlődése érdekében.

Rendezvény előadók

Meghívjuk az összes jelentős iparág üzleti és IT szakembereit

Fenyvesi Nóra

Datarebit, Kincsinfó: AI kutató
Nagyvállalati adatvagyon-és tartalomkezelési szakértő

Bartha Tamás

Barré Technologies Zrt. vezérigazgató
Nagyvállalati biztonsági megoldások szakértője

Gyenese Péter

Biztonsági üzletág vezetője - IBM
MI tanácsadó

Sepp Norbert

MI tanácsadó - Inter-Computer Csoport
Nagyvállalati adatvagyon és mesterséges intelligencia szakértő

Huszti Dániel

Nagyvállalati adatvagyon és mesterséges intelligencia szakértő - IBM
Generative AI Implementation Manager

Németh Dániel

GenAI Implementation Manager - MBH
AI és Data üzletág vezető - IBM

Holderith József

Ai és Data üzletág vezető - IBM

0

Résztvevő

0

Téma

0

Előadó

0

Süti

Rendezvény programja

Az előző rendezvény visszajelzéseit. figyelembe vettük és ennek megfelelően alakítjuk ki a szakmai programot. Az előadások, kerekasztalbeszélgetések fő mozgatórugója a mesterséges intelligencia alkalmazása lesz és a témáink elsősorban ezt vizsgálják meg különböző szemszögekből. A délután többi részében pedig az itt hallottakat tudják majd a résztvevők személyesen is megbeszélni, illetve kapcsolatokat építeni.

14:00 - 15:00

Kempinski Hotel

1. emelet

Regisztráció

Érkezés, regisztráció, helyek elfoglalása

15:00 - 15:15

Rehus Péter

IBM Mo. Vezérigazgató

Megnyitó

A korábbi rendezvény gyors összegzése és a jelenlegi előadások tematikájávál, céljaival kapcsolatos gondolatok átadása

15:15 - 15:35

Sepp Norbert

Inter-Computer Csoport

Közeleg a nyár?

Az elmúlt egy évben a generatív MI technológiák látványos sikerei ismét fellendítették az érdeklődést az MI egésze iránt. Az előadás arra keres választ, milyen irányban célszerű haladni ahhoz, hogy e megoldások hasznunkra legyenek, és ne csupán csalódáshoz vezető ábrándokat kergessünk.

15:35 - 16:05

Bartha Tamás

Barré Zrt. Vezérigazgató

Papír nélküli pénzügyek: Generatív AI a számlák és szerződések kezelésében

Ebben az előadásban bemutatjuk, hogyan lehet hatékonyan alkalmazni generatív AI-t a vállalati pénzügyek területén, különös tekintettel a számlák és szerződések kezelésére. Felfedezzük, hogyan segíthet az ilyen technológia a dokumentumok automatizált feldolgozásában, a pontosság növelésében és az adminisztratív terheken való könnyítésben, ami hozzájárulhat a vállalati hatékonyság növeléséhez és a papírmentes iroda céljainak megvalósításához

16:05 - 16:25

Fenyvesi Nóra

AI kutató: Datarebit Kft, Kincsinfó

Generatív AI felhasználása a pénzforgalomban

Egyre több vállalat vizsgálja a generatív mesterséges intelligencia alkalmazási területeit, a technológia kiemelt szerepet kap a pénzügyi és államigazgatási szektorban is. Az előadás során bemutatunk egy pénzforgalmi esettanulmányt, miként lehet ezt az új technológia hatékonyan felhasználni a nagyvállalati folyamatokban.

16:25 - 16:45

Sáfrán Péter

IBM Automatizációs üzletág vezető

Hogyan teremtsünk forrásokat az AI projektekhez

Egy komplex rendszer üzemeltetése már nem lehetséges pusztán manuálisan, emberi erőforrásokkal. Annyi adat áll rendelkezésre, melynek a megfelelő feldolgozásához és az optimális döntés meghozatalához szükségünk van olyan támogató eszközökre, melyek az AI, vagy ML alapú analítikai képességeikkel segítségünkre lehetnek.

16:45 - 17:05

Gyenese Péter

IBM Security üzletág vezető

Mesterséges Intelligencia és Kiberbiztonság

Együttműködés vagy Konfliktus?

17:05 - 17:30

Kerekasztal

Beszélgetés

Felügyelt AI

Ebben a kerekasztal beszélgetésben a Mesterséges Intelligencia felügyeleti és irányítási (governance) kérdéseit járjuk körül. Kiemelten foglalkozunk az AI felelősségével, az etikai szempontokkal, és a jogi keretekkel, amelyek meghatározzák ezen technológiák fejlesztését és alkalmazását. MI szakértők osztják meg gondolataikat arról, hogyan lehet elérni az AI megbízható és fenntartható működését, valamint, hogy milyen lépésekre van szükség a kormányzati és üzleti szférában az AI jelentette kihívások kezelésében. Résztvevők: Németh Dániel (MBH), Keleti Arthur (ITBN), Huszti Dániel (IBM). Moderátor: Holderith József (IBM)

17:30 - 17:40

Rehus Péter

IBM Mo. vezérigazgató

Összefoglaló

Záró gondolatok

17:40 - 19:30

AI Klub

Konferenciaszint

Kötetlen beszélgetés, networking

Mediterrán snack bár, vacsora

19:30 - 20:00

Litkai Gergely

Konferenciaszint

Litkai Gergely előadása

Karinthy-gyűrűs magyar humorista, forgatókönyvíró, főszerkesztő

20:00 - 23:00

AI Klub folytatás

Konferenciaszint

Kötetlen beszélgetés, networking

Folytatódik a szakmai munka

Konferencia Szponzorok

Nézze meg, kik tették lehetővé a rendezvény megszervezését

Platina Szponzorok

Gold Szponzorok

Közreműködő partnerek

Hívjon

+36 30 900 0431

Cím

Kempinski Hotel
Erzsébet tér 7-8.
Budapest

Email cím

erdelyi@jambtl.hu